Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Őszinte kitárulkozás

2009.01.04

Kép

 

Orsolyaként láttam meg a napvilágot. Akkor, ott, tudtam, amire csak később emlékeztem újra, hogy feladatom tisztán halló médiumként Fényüzenetek közvetítése és tanítói, gyógyítói minőségem aktiválása. Erre vállalkoztam... és eltelt egy kis idő, mire én is elhittem...

 

 

 

 

Emlékszem, 11 éves lehettem, mikor Karácsony estéjén lementünk a közeli templomba édesanyámmal, hogy részt vegyünk az éjféli misén. Nagyon sokan voltak és nekünk már csak állóhely jutott a bejárat közelében, de még mindig jöttek és jöttek. A mise alatt nem tudom miről beszélt a pap, mert nem igazán lehetett hallani, de az az érzés tisztán itt van bennem, ami akkor megragadta a figyelmemet. Most, ahogy újra visszaemlékszem, sokkal tisztábban érzem és könnybe lábad a szemem a szeretettől.

Valami vibrált a levegőben… Mintha kihegyezték és ugyanakkor eltompították volna minden érzékemet. Csak álltam, mormogást hallottam és bámultam magam elé… és akkor valaki megfogta a kezemet. A mellettem álló volt. Nem ismertem őt, csak láttam, hogy egy idősebb úr az. Éreztem, hogy a másik kezemet is megfogja valaki. Édesanyám mosolygott le rám szeretettel. Akkor tudatosult bennem, hogy minden ember aki akkor ott volt abban a templomban, megfogta egymás kezét függetlenül attól, ismeri-e azt, aki mellette áll. Abban a pillanatban tárult fel az az érzés a szívemben, amit azóta is őrzök magamban, és tudtam a feltétlen isteni szeretetet érzem. Ez az az erő, mellyel Krisztus képes volt megváltani minket annyi szenvedés árán!

Annyira meglepődtem a felismeréstől, hogy szólni sem bírtam, szinte megbénultam: hát ez az, amit mindenki annyira keres! De hát itt van! Átélhető, megtapasztalható és oly közeli! Miért nem vagyunk mindig benne? Miért csak vágyakozunk utána? S a kérdés sokáig megválaszolatlan maradt, miután a mindennapok történései és a megfelelési vágy elfeledtette velem azt, amit akkor, ott szívemmel-lelkemmel átéltem.

Majd felnőtt koromban egyre csak azt éreztem, hogy valami hiányzik az életemből. Ez a hiányérzet nálam először fizikai, majd lelki fájdalmakban nyilvánult meg. Már ekkor jelezték, kezdjek el kívülről befelé is figyelni.

Miután átéltem testi-lelki „bajaim" minden tárházát, egyszer csak valami megszólalt bennem, mint egy erős, elnyomhatatlan érzés, mi hanggá állt össze szívemben: ez így nem mehet tovább! Ez nem Én Vagyok!

Majd egy újabb: képes vagy felállni! Meglátod sikerül és megváltozik az életed.

Ekkor kiszakadt belőlem az a rengeteg fájdalom amit évek óta hurcoltam magamban, és felhagyva makacsságommal, alázatos szívvel segítséget kértem. Hozzá fohászkodtam, ahogy édesanyámtól is láttam nehéz pillanataiban.

-          Uram, segíts! Istenem, emelj fel! Legyen meg a Te akaratod!

Mintha kinyitottak volna egy ajtót, és ezt a minthá-t már el is felejthetjük, mert én nyitottam ki azt az ajtót, mi sosem volt bezárva, csak én tartottam becsukva. Ez az Áldás és Gondviselés ajtaja, melyen keresztül Isten Kegyelme és Szeretete árad reánk.

 

Felgyorsultak az események és egymás után jött a segítség, először földi, majd spirituális szinten. Olyan szakemberekhez kerültem, akik felnyitották szemem lelki sebeimre, amik minden problémámat okozták. Mikor készen álltam magamat elfogadni és tettem egy lépést az önszeretet felé, akkor jött Ő, aki megfogta a kezem és a további lépéseket már vele tettem meg. Jézus az, tanítóm, mesterem és barátom. Akkor emelt fel, mikor már kész voltam létemet elfogadni és életemet az Ő kezébe ajánlani. 33 éves voltam ekkor.

Először csak végtelen, elmondhatatlan szeretetet éreztem, és azt, hogy az a SZERETET folyamatosan körbevesz és gyógyít engem.

Minden nap imádkoztam, először imakönyvekből, egyéb imafüzetekből és hozzám eljutott írásokból. Majd egy kis idő után úgy éreztem ez nekem nem elég személyes. Szívem vágya volt úgy szólni hozzá, mint a legjobb barátomhoz, ki minden titkomat ismeri, sőt még azokat is tudja, melyeket még magamnak sem mondok el.

Beszélgetni kezdtem. Először mindig nagyon figyeltem és akartam hallani válaszol-e nekem. Szeretetteljes érzésekben jött a felelet. Mikor ezek az érzéspárbeszédek rendszeressé váltak, meghittséget hoztak kapcsolatunkba.

Sokszor nevettem magamban, mit szólna valaki ha tudná, hogy nekem minden hajnalban „randevúm" van és megkérdezné:

-          Kivel?

-          Kivel, kivel, hát Jézussal!

Ez mindig felvidított és boldogsággal töltött el. Aztán az egyik reggel megszólalt bennem valami… egy érzés, ami hallható volt!

Igen, tisztán álltak össze a szavak a szívemben: Egyek Vagyunk!

Figyeltem, honnan jön a hang, de csak később bizonyosodtam meg róla, hogy a szívemből. Először kicsit megijedtem. Talán elment az eszem, a hajnali felkelés megviselte az idegeimet? Vagy hallucinálok és beképzelem az egészet? Hogyan beszélhetne a szív, mikor az csak érez? Aztán elöntött az a jól ismert érzés, mikor Ő van velem és már nem is akartam tudni, csak hagytam, hogy történjenek a dolgok. Több éven keresztül kaptam az égi tanításokat és számtalan Atyai beavatás után "megérettem" a Kegyelemre.

Isten áldásával aktiválódott a közvetítő Fénycsatornám, melyen keresztül Fényüzeneteket hozok át a földi síkra.

És a dolgok azóta is történnek…

Ne feledjétek, Isten Bennünk van és életünk akkor lesz igaz Őbenne, ha a SZERETET útján járunk.

Atyánk adjon mindannyiunknak erőt, hitet, kitartó akaratot és bölcsességet, hogy megtaláljuk saját boldogságunkat létezésünkben és utunkat járjuk Jézussal a Fényben.

 

 

 

 

Kép

 

 

Pusztai Orsolya  2009.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

zelenkaerika@gmail.com

(zelenka erika, 2013.06.03 20:34)

Kedves Orsi
Szeretnék csatlakozni az oldaladra és örömmel venném ha elküldenéd nekem a havi anyagot és meditációkat.
tisztelettel Erika Vajdaságból

szalaieszter10@freemail.hu

(Eszter, 2012.08.09 21:16)

Kedves Orsi!
Nagyon tanulságos amit leirtál az életedről! Én egy 14 éves lány vagyok és most kezdtem el a szellemekkel angyalokkal Istennel és az e-világon kívüli dolgokkal foglalkozni mert eddig én is úgy gondoltam,hogy talán halucinálok és bevallom nagyon féltem is. ! De mivel sokan segítenek és már nem érzem a félelmet kezdem megérteni ezeket a dolgokat . Nagyon sokat segített amit ide leírtál , mert így talán könnyebben fog menni nekemis a megértés és az öntudatosság.
Szeretettel
Eszti!

kerzsi49@gmail.com

(Kovácsné Erzsébet, 2012.06.13 08:00)

Kedves Orsi!

Örülök, hogy rád találtam! Örömmel olvasom soraidat, keresem a szavakat, de nem könnyű megszólalnom!
Én is hajnalban kelek, hálád adok az Úrnak, hogy vigyázz rám - családomra - kedves ismerőseimre!
A Te segítségeddel most naponta meditációval kezdhetem a napomat!
Hálás vagyok ezért, és köszönöm Neked!
Szeretettel ölellek.
Erzsébet

karikagabor@gmail.com

(gábor, 2012.06.10 14:01)

Gyönyörű vagy orsi :)

Köszönöm!

(tiborfenyvesi@citromail.hu, 2012.04.27 12:49)

Nagyon jó az aktuális változások c.rész,illetve az egész honlap nagyon sok hasznát veszem!!! Én is a keresők útját jártam, és hiszem,hogy semmi sem véletlen.
Van Rend és Teremtő Erő!
Köszönöm!
Minden jót!

bejjo@freemail.hu

(bejjo, 2012.02.11 13:04)

Hari OM!
E-mail üzenetben volt meghivatkozva a link, mely erre az oldalra vezetett. Drága Úton járó társam! Amit leírtál biztosan sok embertársunkban megindít valamit. Én is hasonló megtapasztalásokról számolhatok be. Az Élet a Szeretet, a Szeretet az Élet....az én Mesterem Sri Sathya Sai Baba tanításait tartom mindennapi életemben meghatározónak és szavai szerint élek....ha pedig valami nem úgy zajlik, akkor bizony a "nem én vagyok" érzés társul mellé. Örülök, hogy VAGY és Szeretlek azért ami Vagy!
Ölellek Szeretettel: Bejjóka.

feheragnesgicu@hotmail.com

(Ági, 2012.01.16 20:49)

Kedves Orsi! Nagyon sok erőt kaptam és kapok az oldaladon keresztül, a legnagyobbat ezzel, amiket ide leírtál az életedről, hogy hogyan élted át ezt, ez talán a legnagyobb segítség, hogy mindenki megtanuljon bízni és ENGEDNI csak hogy segítsenek...!NAGYON NAGYON ÜGYES VAGY!!!:)) Szeretettel, Ági

dajka.g@c2.hu

(Dajka Tiborné, 2012.01.06 22:47)

Kedves Orsi! Hálás vagyok Neked minden betüért amit Nekünk itt le irsz.Kivánom,hogy nagyon sok szép gondolattal gyarapodjunk Te álltalad.Köszönettel és tiszta fénnyel kivánok Neked minden szépet ezen a csodálatos úton. Gizella

gabor.kati01@gmail.com

(Gábor Kati, 2012.01.02 11:07)

Kedves Orsi!

Végtelenül hálás vagyok Neked!
Köszönöm közvetített üzeneteidet!
Minden hónapban az aktuális hónapra vonatkozó energiákat én is megosztom az oldalamon, ha nem bánod?! Egyben kérném is az engedélyedet ehhez! Köszönettel!
Én EMF kezelőként segítem az embereket.
A 2012-es év januári hónap energiáinál jött az üzenet, hogy ültessem be az EMF mestertulajdonságok kártyáit is az üzenetedbe.
Klikk: http://emf-kryon.blogspot.com/2012/01/2012-januari-energiak-tudatos-valasztas.html
Csodálatosan jó érzés volt az összecsengés, szinkronicitás az üzeneteddel.
Már a klienseimnek is így küldtem el az üzenetedet a levelező listámra, hiszen ők, akik felvették az EMF fázisait, pontosan helyén tudják így kezelni az üzeneted tartalmát.
Annyira boldog vagyok!!!
Ha nem bánod, akkor továbbra is kiegészíteném az aktuális havi energiákra vonatkozó üzenetedet az egybecsengő mestertulajdonságokkal, melyeken mi dolgozunk az EMF munkában.
Megtisztelnél válaszoddal!

Küldöm Hálámat és Végtelen Szeretetemet Feléd!
Gábor Kati

Re: gabor.kati01@gmail.com

(Kristálycsakra (Orsi), 2012.01.03 07:46)

Drága Kati!

Nagyon jónak tartom, hogy egyéni értelmezést tettél bele, hiszen mindannyiunknak a saját utunkat kell járnunk! Ehhez próbálok jeleket átadni és segíteni mindenkinek a magára találásban.
A forrás megjelölésével nyugodtan továbbíthatod az üzeneteket, mert az útmutatás mindannyiunknak szól, és mindenkit másképp tanít.
További áldott munkát neked.

Szeretettel ölellek
Orsi

Re: Re: gabor.kati01@gmail.com

(Gábor Kati, 2012.01.03 10:30)

Drága Orsi!
Köszönöm tiszta, megértő válaszodat!
Az Ég Áldjon utadon!
Szeretettel ölellek,
Kati

vajaik@freemail.hu

(Vajai Katalin, 2012.01.02 18:21)

Kedves Orsi!

Örülök Neked, és köszönöm hogy vagy, és az őszinteségedet, a segítő soraidat.
Szeretettel: Kati

zsuzsapali@t-online.hu

(Szabóné Fülöp Zsuzsa, 2011.12.31 05:53)

Kedves Orsi!
Én három napja találtam rá az oldaladra... így kellett történnie... és hálát adok az Égnek ezért is.
Van egy óriási családi problémám, amit már nem tudok egyedül megoldani. Persze segít a férjem, idősebbik lányom és a vejem édesanyja, de ők is kevesek ehhez. A családállításban látom ennek a megoldását és kérem a segítségedet! Előre is köszönöm!

karika.gabor@facebook.com

(Karika Gábor, 2011.12.28 16:15)

Aranyos vagy Orsi .Tetszett amit itt írsz.Puszi És csodás napocskát

:)

(Ambrus Erzsébet , 2011.11.11 18:48)

Kedves Orsi!
Köszönöm az Égieknek, hogy Hozzád vezettek! Nagyon boldog vagyok,hogy olvashatom az oldaladat,mert hiszem és tudom, hogy a Szeretet a legnagyobb erő a Földön. Igyekszem úgy élni, hogy a szeretet vezérelje minden léptemet. Nagy segítség amit megosztasz velünk, s bár csak most találtam rád, remélem sokáig olvashatom az üzeneteket, tanításokat. Szeretettel üdvözöllek. Erzsó.

Győr mojzem@t-online.hu

(Mojzer Mária, 2011.11.01 11:06)

Kedves Orsi !

Nagy szeretettel üdvözöllek,sajnos későn kapcsolódtam a
Kristálycsakra oldaladhoz / 3 hónapja/ de azóta olvasom az üzeneteidet.
A minden hónapiakat minden nap olvasom/ kinyomtatom/.
Csodálatos vagy,és gratulálok a képességeidhez.
Szeretettel: Mária

szép vagy

(HF, 2011.09.27 23:28)

Szia orsi !

Szép vagy és érzéki.


HF

Fadd,Mátyás kir.u.81

(Potyondi László, 2011.09.17 18:34)

Őszinte,nyilt szavak,melyek komolyságot és nyíltságot árasztanak. Jó,hogy ilyen emberek is élnek v5elünk egyidőben.

Életerő-Egészségcentrum-Dunakeszi

(Szabó György, 2011.07.23 09:25)

Drága Orsi!
Amióta elöször megláttalak az Akadémián, rgtön a szívembe zártalak.
Mindaz a csoda ami az egész lényedből sugárzik, ahogy magadhoz ölelsz mindenkit, az önzetlen, legtisztább Isteni szeretet érzését adod nekünk. Kérlek, és ha szabad minden ember nevében kérem, még nagyon sokáig maradj velünk, tisztítsd meg és emeld fel a mi lelekünket is eme magasságokba.
A Szetlélek áldása legyen veled!

Orsi

(Kristálycsakra, 2011.04.25 07:47)

Drágáim!

Köszönöm a szeretetteljes szavakat, szívemig érnek.

Igyekszem az Ég kegyelméből minél többet adni, mert ez által MAGAM IS TANULOK:).
Mindenki saját ösvényén halad, de közben nagy találkozások és tanulságok történnek velünk, így fejlődünk és tudatosodunk.
Kívánok nektek áldott napokat és békés, boldog Életet.
Igyekszem továbbra is megosztani veletek mindazt, amit a szellemi Világok kegyelme által megtehetek.

Szeretettel
Orsi