Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ima a Szentháromsághoz

2009.09.17

 

 Ez az ima egy Fénykör összejövetelen hangzott el, Mária neve napján,  tiszta szívből, igaz lélekből. Ereje megszólítja az égi hatalmakat és Önmagunkra, Nemzetünkre áldást hoz. Ha úgy érzed tenni szeretnél valamit Magadért és Nemzetedért, mondd el ezt az imát annyiszor, ahányszor szíveddel gondolod. Az önzetlen felajánlás segítség minden létezésben...

 

 

Kép

 

 

 Ima a Szentháromsághoz

 

 

Drága Szűzanyácska, Istenanyánk!

Ki védesz, segítesz bennünket. Szent Nemzetünk Pátrónája vagy. Ki együtt dolgozol most isteni, szellemi egységben Népünkkel, Őseinkkel, és az egész Földdel. Istenanya!

Kérünk igaz szívvel és  tiszta lélekkel téged, segíts meg bennünket, igazítsd meg a mi szívünket, erősítsd meg a mi hitünket és segíts, hogy Igaz Fényben járva Fiadat követhessük és vele Eggyé válhassunk, örök, isteni Szentfény-egységben!

Kérünk Téged igazul és tisztán, emeld Fénykoronánkat igaz, isteni minőségbe és segíts, hogy lesugározhasson ide a földi térbe igaz Fénye. Mert itt az idő, hogy a Fénykódok felnyíljanak rajta! Így legyen!

Isten akaratában újra viruljon Nemzetünk, Országunk, Világunk.

 

Krisztus Uram!

Ki értünk szenvedtél és Magadat felajánlottad Atyának miértünk. Így ajánljuk fel saját Magunkat és mindenünket most Tenéked. Te veled vagyunk Egyek, a teremtő Erővel, az isteni Szeretettel és Fénnyel. A te igaz kegyelmed és megváltó Szereteted kérjük, öleljen át minket és töltse ki azt az űrt mit ki kell töltsön és be kell terítsen.  Legyünk telve Veled, a Te Szereteteddel. Vezess, Krisztus Urunk Fényeddel minket!

 

 Mennyei Atyánk!

Teremtő , igaz Istenünk! Te, ki tudod kik vagyunk, veled Egyek. Kérünk Téged segíts nekünk, hogy ezt meglássuk magunkban és megértsük ezt az igaz, égi Egységet. Őseinknek igaz szeretetét és erejét magunkba engedhessük, hogy átrezegjen minket az a dicsőség ami a részünk, ami a teremtés óta a miénk. Mert mi magunk vagyunk igaz Fényed mit kiárasztottál Szívedből és ami ott van a mi szívünkben is.

Szívünk lángjában, igazul, teljesen, Egy-ként.

Segíts, hogy szívünkbe helyezkedve meglássuk Magunkban ezt a Lángot és akkorára növeszthessük amekkorák mi magunk vagyunk a Te igaz nevedben és Fényedben örökké.

 

AMEN.

 
Pusztai Orsolya
www.kristalycsakra.eoldal.hu

 

Kép

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.